Facultatea de Litere - Universitatea din Craiova

     

Facultatea de Litere

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESA

 

Departamentul de limbi romanice si clasice al Facultatii de Litere, Centrul de Reușită Universitară (CRU) și Lectoratul francez al Universității din Craiova vă invită sa luati parte joi, 25 octombrie, între orele 11 si 12, sala 444 (Amfiteatrul Dragan) la o prezentare a misiunii, obiectivelor, implantatiilor regionale si programelor Agentiei Universitare a Francofoniei en Europa Centrala si Orientala.

Agentia Universitară a Francofoniei este cea mai mare asociatie de universităţi din lume, reunind 845 de institutii de învăţămant superior din 111 ţări, repartizate în 10 regiuni de pe tot globul. Avand sediul central la Montreal, în Canada, serviciile centrale la Paris si 10 directii regionale ce actioneaza sinergic, încercand în acelasi timp sa raspunda nevoilor specifice fiecarei regiuni, Agentia Universitara a Francofoniei este un actor important al dezvoltarii, inovarii si al promovarii francofoniei în lume.

Prezentarea care va avea loc joi, 25 octombrie, între orele 11 si 12, la sala 444, se va axa pe obiectivele, axele de interventie, dispozitivele si programele pentru studenti, profesori si cercetatori propuse de biroul AUF în Europa Centrala si Orientala.

 

Persoane de contact :

Daniela Dinca, danadinca@yahoo.fr

Alice Ionescu, alice.ionescu@yahoo.com